Online meditációk

50% kedvezmény minden csomagra!

Kihasználom az 50% kedvezményt

Nidra.hu | Online meditációk kedvezményesen, jóga nidra magyarul

Meditálj otthon, nyugalomban

Noha a meditáció egy személyes dolog, a legtöbbször a vezetett meditációt egy csoportoson órán tudod elérni. Az egyedül végzett online meditáció segít abban, hogy a külvilágot jobban kizárd, a befelé figyelés még erősebb legyen. Otthon, elcsendesedve, ráhangolódva személyes élménnyé válik a meditáció, nem zavarnak meg külső zajok, csak te vagy.

A honlapra folyamatosan feltöltésre kerülő meditációk az évek során kristályosodtak ki és váltak számodra is elérhető anyagokká. Az online elérhető meditációkkal célom az volt, hogy az évek során kapott pozitív visszajelzések alapján másokhoz is el tudjam juttatni azt az élményt, amit az egyes csoportos meditációs óráimon lehet átélni. Bízom benne, hogy sok belső tapasztalattal leszel gazdagabb!

Bővebben a meditációról

A legfrissebb online meditációk

Éjjeli virágok

Nemcsak éjjel nyíló virágok között, de egy élettel teli erdőben, vagy épp hóborította, téli hegytetőn visz az utad, hogy tapasztalatot gyűjts az egyes energiaközpontoknak megfelelően...

Belehallgatok Megnézem

Homlokcsakra meditáció

Ennek a vezetett meditációnak a célja a homlokcsakra harmonizálása. A zenei aláfestés és a hanghatások is a homlokcsakrának megfelelőek. Csakra megerősítéseket is használunk.

Belehallgatok Megnézem

Esőmeditáció

Ebben a vezetett meditációban az elcsendesedéshez segítségünkre lesz az eső. Nemcsak az eső lágy hangja, a kapcsolódó vizualizáció is az éltető elem hálájával itatódik át.

Belehallgatok Megnézem

Próbálj ki egy vezetett meditációt ingyen!

Reggeli meditáció

11 perc

Reggeli rövid meditáció, melyet közvetlenül az ébredés után hallgass meg, még az ágyban fekve. A meditációval felkészülve, felfrissülve indíthatsz minden napot, feltöltve belső megerősítésekkel.

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk ún. "cookie"-kat a honlap működéséhez. Adatvédelmi tájékoztatónk megtekintése

Engedélyezem